Restaurant Semhar

Eritrean-Ethiopian cuisine

WELKOM BIJ RESTAURANT SEMHAR!

LET OP! Wij zijn helaas tijdelijk gesloten tot 25 januari vanwege de coronamaatregelen.  Dit kan weer langer duren en is afhankelijk van de eerstvolgende persconferentie (weegmoment). Houd onze website in de gaten. Wij hopen u zo spoedig mogelijk weer te zien!


Pay attention! We are temporalily closed till 25 januari because of the new corona measures from the government for the restaurants/bars. Keep an eye on our website. We hope to see you soon! Stay safe!


Ons restaurant is genoemd naar een Eritrese provincie aan de Rode Zee en ligt aan de Afrikaanse Oostkust. Dankzij de ligging vormde Semhar in de afgelopen eeuwen een brug tussen Azië, Europa, Afrika en de Arabische wereld.

Het gebruik van kruiden bij het koken werd beïnvloed door de contacten met Azie, maar de gerechten bleven altijd Afrikaans.

Restaurant Semhar gebruikt in haar keuken zeven hoofdkruiden in steeds wisselende samenstelling. Deze kruiden worden zorgvuldig geselecteerd in Eritrea en zijn in Nederland niet te verkrijgen. Natuurlijk is de samenstelling het geheim van restaurant Semhar.


Bellen
Map
Info